Reviews

Persoonlijk gesprek

In het gesprek met Frank heb ik exact de informatie gekregen die ik al jaren heb willen horen! Bovendien werd deze informatie op een erg begrijpelijke manier uitgelegd. Ik begrijp nu eindelijk waarom “koetjes en kalfjes” belangrijk zijn om een gesprek te beginnen met iemand die ik nog niet ken.

Ik vond het fijn dat er niet teveel verwezen werd naar het boek. Ik heb supergoede informatie gekregen op het juiste niveau. Als ik het gesprek een cijfer zou moeten geven dan zou dat een 9 zijn. Ik had echt het gevoel dat er naar me geluisterd werd en dat Frank me begreep. Hij is duidelijk iemand met ervaring en verstand van zaken. Frank is een man met inhoud en geeft heel bruikbare tips en adviezen.

Reinoud, 28 jaar

Ik wist niet goed wat ik vooraf van Frank kon verwachten, dus kon het meevallen of tegenvallen. Uiteindelijk was het een erg waardevol gesprek en heb ik bruikbare tips van hem gekregen waar ik zeker wat aan heb. Kortom, het was een tof gesprek, waar ik veel aan heb gehad!

Ricardo, 26 jaar

Frank doet iets heel moois, hij helpt gamers die vaak gesloten zijn om meer uit hun liefdesleven te halen. Zijn boek stimuleert je om uit je comfortzone te stappen en te groeien. Met sprekende voorbeelden van bijvoorbeeld Pokémon en Ninja Gaiden beschrijft hij zijn tips op een manier die aansluit op mij als gamer. Ik raad dit boek dan ook ten zeerste aan! Voor alle gamers en techneuten die van nature niet zo makkelijk met vrouwen om weten te gaan, biedt dit boek je de handvaten om vooruit te kunnen. Het boek heeft voor mij al vruchten afgewerkt ;)!

Daniël Dekkers, 18 jaar

Tijdens de Comic Con beurs heb ik met plezier een speeddate meegemaakt en dat heeft mij een aantal leuke ontmoetingen opgeleverd. Een daarvan mag ik zelfs nu mijn vriendin noemen!

Na de speeddate heb ik een workshop gehad met Frank en heeft hij mij handvatten aangereikt om te gebruiken tijdens de eerste date.

Het was fijn om met iemand te praten waarvan duidelijk blijkt dat hij ook de nodige “nerd” eigenschappen heeft / heeft gehad. Dat vind ik belangrijk want je neemt geen dingen aan van iemand die niet weet waar hij het over heeft.

Ik zou iedereen aanraden een keer met deze man te praten, mocht je het ook moeilijk vinden om bijvoorbeeld meer te bereiken dan de “Friend Zone”.

Peter Heek, 34 jaar

Het consult met Frank hielp me tot inzicht te komen hoe ik mezelf presenteer. Hij gaf me handige en vooral bruikbare tips en tools die me gaan helpen om te komen waar ik uiteindelijk wil zijn.

Willemijn, 31 jaar

Reboot weekend

Ik heb na een eerste masterclass van Frank interesse gekregen om me verder te verdiepen in de “dating game”. Ik heb besloten om mee te doen aan het reboot-weekend om me verder te verdiepen in het spel.

Frank brengt de stof op een leuke en duidelijke manier, met veel ruimte voor interactie en om vragen te stellen. Er wordt gemakkelijk ingegaan op persoonlijke situaties. Er was een leuke klik met de medecursisten, waar je ook weer veel van leert.

Ik kan het iedereen aanraden die niet zijn gewenste resultaten boekt tijdens het daten of contacten leggen. Van het contact leggen tot tips voor het onderhouden van een relatie. Veel nadruk wordt op jezelf gelegd, om te kijken hoe je zelf tegen je aan kijkt, en hoe anderen tegen je aankijken.

Jos, 36 jaar

Frank benadert dingen heel breed. Daardoor kom je erachter hoeveel ruimte er nog is om jezelf te verbeteren. Hier en daar is het ook pijnlijk om eyeopeners te krijgen die ik eigenlijk liever 10 jaar eerder had gehad.

Het is ook erg interessant om te horen met welke thema’s andere deelnemers worstelen. Die waren vaak heel anders dan de mijne. Doordat ze mijn problemen juist niet ervaren, geeft dat veel hoop, dat ik ze kan oplossen.

De metafoor om de ‘zoektocht naar de liefde’ als een videospelletje te beschrijven blijft verbazingwekkend lang houdbaar en geeft een erg mooie kapstok om dingen aan op te hangen, te begrijpen en er van overtuigd te raken dat met voldoende inspanningen en aandacht het ‘monster’ van het eeuwige alleen zijn overwonnen kan worden.

Henk, 45 jaar

Makkelijk vrouwen aanspreken!

7 tips om het aanspreken van vrouwen makkelijker te maken.

Kom maar op met die tips!

Makkelijk vrouwen aanspreken!

7 tips om het aanspreken van vrouwen makkelijker te maken.