Over mij

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Frank Verberne en ik help vrijgezelle mannelijke nerds om gelukkig te worden in de liefde. 

Waarom help ik specifiek mannelijke vrijgezelle nerds?

Ik geloof dat nerds veel te bieden hebben in een relatie. Nerds zijn over het algemeen erg intelligent, hebben hun hart op de juiste plaats, en zijn trouw in een relatie. Het enige wat ontbreekt zijn de sociale vaardigheden in de omgang met vrouwen.

Waarom ben ik de juiste persoon om jou te helpen?

Ik ben zelf een nerd en vroeger was ik niet gelukkig in de liefde. Mijn grootste struikelblok was de friendzone. Ik kwam genoeg vrouwen tegen waar ik interesse in had, maar keer op keer zagen zij mij slechts als een goede vriend, of erger nog: “als een broer”. Op een gegeven moment was ik helemaal klaar met die friendzone en toen heb ik een besluit genomen: “ik ga er alles aan doen om dit probleem op te lossen”.

Ik ben me toen gaan verdiepen in daten en relaties door boeken te lezen en online seminars te kijken. In het begin veranderde er nog helemaal niets. Pas toen ik de nieuwe kennis ging toepassen in gesprekken met vrouwen, leerde ik met vallen en opstaan hoe ik het gewenste resultaat kon bereiken. Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin met wie ik de relatie heb die ik al die tijd heb gezocht. Kortom: ik ben gelukkig in de liefde, en ik wil jou helpen om dat ook te worden!

Naast mijn persoonlijke ervaring heb ik ook geleerd over hoe mensen in elkaar zitten. Zo ben ik gepromoveerd tot doctor (dr.) in de psychologie en ben ik Master Practitioner Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Op basis van mijn eigen ervaringen en de mensenkennis die ik heb opgedaan heb ik de PLAYER-methode ontwikkeld en beschreven in mijn boek. Daarnaast help ik mannen op het gebied van de liefde 1-op-1 met coachgesprekken en in groepsverband met trainingen.

Waar wil ik jou naartoe brengen? 

Ik wil je graag helpen om van ongewenste vrijgezel naar gelukkig in de liefde te worden. Ik wil jou leren hoe je iemand kunt vinden met wie je een relatie aan kunt gaan. Niet zomaar een relatie, maar eentje waarin jullie het beste in elkaar naar boven halen. Alle tools die daarvoor nodig zijn, zijn beschikbaar. De vraag is alleen: neem je de blauwe pil en zie je wel hoe je liefdesleven zich gaat ontwikkelen, of neem je de rode pil en ga je ondervinden hoe je de relatie kunt krijgen waar je tot nu toe alleen nog maar van kunt dromen? Aan jou de keuze!

Makkelijk vrouwen aanspreken!

7 tips om het aanspreken van vrouwen makkelijker te maken.

Kom maar op met die tips!

Makkelijk vrouwen aanspreken!

7 tips om het aanspreken van vrouwen makkelijker te maken.